- 전공스마트푸드테크학과
- 담당과목
- 최종학력
- 관심분야
- 연락처053-600-5743
- 이메일jwnam@kiu.kr
- 연구실09-114
- 홈페이지
연구실적
학술발표중식당의 HACCP plan 개발을 위한 미생물적 품질평가 한국조리과학회, 2017 |
학술발표노인 부부가구의 딜레마...원수? 적군? 또는 우군? 대한지역사회영양학회, 2016 |
학술발표튀김류 조림시 기름 사용량과 흡유량의 괴리 한국식품영양과학회, 2016 |
학술발표가공식품 섭취를 통한 포장재질별 접촉 빈도 -2016 식품용기구 및 용기포장 사용 실태 조사- International Conference of the Korean Nutrtion Society, 2016 |
학술발표Intakes of Processed Meat and Red Meat in Koreans Are Far Below the Level Referred to Increase the Risk of Colorectal Cancer by IARC Experimental Biology, 2016 |
논문Dietary total sugar intake of Koreans: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2008-2011 Journal of Nutrition and Health, 2014 |
논문모유수유 기간에 따른 수유부의 체중 변화 Korean Journal of Obesity, 2014 |
학술발표Development of Volume / Weight Conversion Database for Foods Frequently Reported In The Korea National Health And Nutrition Examination Survey 38th National Nutrient Databank Conference, 2014 |
논문영유아기 수유 유형과 모유 수유 기간에 따른 유아기 비만 양상 분석 -2008~2011 국민건강 영양조사 자료에 근거 대한지역사회영양학회지, 2013 |
논문Measures for a closer-to-real estimate of dietary exposure to total mercury and lead in total diet study for Koreans Nutrition Research and Practice, 2012 |
논문한국인의 유해물질 식이 노출량 평가를 위한 대표식품 선정과 mapping KOREAN J. FOOD SCI. TECHNOL, 2011 |
경력
내역 | 기관명 | 기간 |
---|---|---|
The Barun Food Safety Counsulting 대표 | 더바른컨설팅 | 2017.12.1 |
식약처 인증 HACCP 전문강사 | 한국보건산업진흥원 | 2009.3~2016.12 |
책임연구원 | 한국보건산업진흥원 | 2007.3~2017.2 |
전문연구원 | 식품의약품안전처 | 2006.10~2007.2 |
이탈리아 I.C.I.F (Italian Culinary Institute for Foreigners) 수료 | 2000.12 | |
프랑스 Le Cordon Bleu 수료 | 2000.12 |